Aanpassen Kabels en Leidingen Kanaalweg Mook

Aanpassen Kabels en Leidingen Kanaalweg Mook
18 juli 2018 d1jk3nc0mbi@dmin

Vanaf 13 augustus (week 33) start BAM met het aanpassen van kabels en leidingen bij de Kanaalweg te Mook. Dit raakvlak moet tijdig zijn opgeheven, zodat Dijkencombi buiten het recreatieseizoen (vanaf medio oktober 2018) de CSM-wand in de Kanaalweg kan aanbrengen. De werkzaamheden nemen een aantal weken (circa 5) in beslag, afhankelijk van de snelheid waarop leidingen kunnen worden verwijderd.

Hierbij worden verkeersmaatregelen ingesteld volgens bijgaand verkeersplan. Het doorgaand verkeer wordt omgeleid. Bestemmingsverkeer naar de Lindeboom en Dolfijn Watersport & Recreatie blijft altijd vanaf 1 zijde mogelijk. Dat wordt nog met extra borden aangegeven.

Na het verleggen van de kabels en leidingen worden nadere afspraken gemaakt over de exacte planning van de CSM-wand in de Kanaalweg.