Asfalteren Kerkstraat a.s. woensdag 19 september 2018

Asfalteren Kerkstraat a.s. woensdag 19 september 2018
13 september 2018 d1jk3nc0mbi@dmin

Asfalteren Kerkstraat Bergen

De dijkovergang Kerkstraat is volgens planning in week 36 en 37 aangepast. Momenteel wordt alles gereed gemaakt voor de verhardingswerkzaamheden. Op woensdag 19 september a.s. wordt het asfalt aangebracht. De werkzaamheden duren naar verwachting 1 werkdag. Daarna wordt de weg weer opengesteld voor het verkeer.

Parkeren

De direct aanwonenden worden verzocht om hun voertuigen buiten het te asfalteren werkgebied te parkeren. Indien u assistentie nodig heeft kunt u met ons contact opnemen.

Verkeersmaatregelen

Tijdens de werkzaamheden wordt alle verkeer (ook fietsers) omgeleid, via de huidige omleidingsroute. De aansluiting van de Groene Kruissingel op de Kerstraat is gedurende de werkzaamheden niet beschikbaar. Verkeer vanaf de Groene Kruissingel wordt ontsloten via de Aijenseweg.

We stellen alles in het werk om de werkzaamheden veilig en met zo min mogelijk hinder te laten verlopen.