CSM wand Kanaalweg, traject Lindeboom – Cuijksesteeg

CSM wand Kanaalweg, traject Lindeboom – Cuijksesteeg
13 november 2018 d1jk3nc0mbi@dmin

Momenteel zijn we bezig met het aanbrengen van een in de grond gevormde betonwand (CSM-wand) in de Kanaalweg. De werkzaamheden zijn zodanig gevorderd dat het traject vanaf de Lindeboom tot aan de Cuijksesteeg nu aangebracht wordt.

Dat wil zeggen dat het verkeer nu vanaf de Lindeboom, via de aangebracht puinbaan, wordt ontsloten in de richting van de Kerkstraat. Het doorgaand verkeer wordt omgeleid.

Tijdens de werkzaamheden op het traject Lindeboom – Cuijksesteeg kunnen de achteruitgangen bij Lindeboom 92 t/m 114 tijdelijk niet gebruikt worden. Mocht u praktische assistentie nodig hebben kunt u contact opnemen met onze uitvoerder – Dave Heijmans (M: 06 53 47 66 72 / E: dheijmans@dijkencombi.nl) – dan kijken we samen met u naar een oplossing.