Teruggaaf tuinen Mook

Teruggaaf tuinen Mook
4 juni 2019 d1jk3nc0mbi@dmin

Deze week worden de eerste poorten en trappen geleverd. En zodra een sectie compleet hebben leggen we de poorten en trappen op de juiste plek, vervolgens plaatsen we de poorten en trappen van achter naar voren. Zodra de poorten en trappen staan verwijderen we het tijdelijk raster en en frezen we de grond nog een keer zodat deze los en vrij van onkruid is.

Het traject is opgedeeld in 3 secties: kleppermanstraatje- Violenstraatje/Violenstraatje-Kerkplein/Kerkplein-Driebergstraat.

Zodra een tuin gereed is zullen we een briefje in de brievenbus doen waarin we aangeven dat u de de strook tot de muur in gebruik kan nemen.

Wel zullen wij dan later nog via de inspectiestrook de sloten komen plaatsen. Dit is om dat elk adres een cilinder met op maat krijgt (per adres zijn er afspraken gemaakt wie naast het waterschap toegang heeft).

Voor de vierdaagse verwachten we alle tuinen gereed te hebben.